img-0
טיפ מס’ 313: מבט אזוטרי אופטימי

כיצד להתכונן למגפה הבאה?

או:

איך להפוך את תושבי ישראל ליותר בריאים ויותר שמחים בתקציב קטן בהרבה מהסכומים שהושקעו במלחמה בקורונה

 

רקע

המלחמה בקורונה היא המלחמה היקרה ביותר בתולדות ישראל עד כה.

לפי הכתבה “כמה עלתה לנו הקורונה ב-2020“, שפורסמה במאקו ב-28.12.2020, עלויות הקורונה למדינה בשנת 2020 היו 131.5 מיליארד שקל.

בין אם מדובר על 100 או 150 או 200 מיליארד ש”ח, מדובר כאן על סכומי עתק, שניתן לעשות בעזרתם הרבה דברים מועילים מאד.

על רקע האפשרות שנצטרך בעתיד הלא רחוק להתמודד עם מגפה נוספת (אמיתית או מפוברקת), מטרתו של טיפ זה היא להציע דרכים אשר עשויות בעזרת תקציבים צנועים מאלה שהושקעו בקורונה, להפוך את ישראל למדינה שאזרחיה בריאים הרבה יותר ושמחים הרבה יותר. 

אני מודע לכך שבאוירה הנוכחית הרעיונות שיוצגו כאן עשויים להיראות כמו חלומות והזיות, אך אני יודע שהם מעשיים מאד, ואם תהיה מנהיגות שפתוחה לגישות השונות מאלה המקובלות כיום בממסד הרפואי, ניתן יהיה ליישמם ללא בעיות מיוחדות. חלק מהדברים ניתן להתחיל ליישם כמעט מיידית.  

יישומם של רעיונות אלה עשוי לא רק לחסוך למדינה מיליארדי שקלים בשנה בתחום הבריאות ובעקיפין גם בתחומים אחרים אלא גם לגרום בהדרגה לשיפור משמעותי ברמת הבריאות של האזרחים, במודעות רבה יותר לאיכות הסביבה, הפחתה משמעותית ברמת האלימות ושיפור משמעותי בשביעות הרצון הכללית של תושבי המדינה.

 

איך עושים שינוי כזה?

יש משפט חכם שאומר בערך כך:

“התשובה לא נמצאת באותו מקום ממנו נשאלת השאלה”.

אם ניקח זאת בהקשר למגפת הקורונה, ניתן לראות שהתשובות שנתנו לנו המנהיגים והדרכים שנוסו לפתרון בעיית הקורונה היו ממקום של תפיסות ישנות לגבי מהי מגפה וכיצד ניתן להתגבר עליה, תפיסות שלהבנתי יתכן שהן שגויות מיסודן והן הובילו לצעדים קיצוניים ביותר, פגיעה קשה בזכויות הפרט, פגיעה קשה בכלכלה, בחינוך ובתרבות, גרימת בעיות בריאות נוספות והוצאות ענק של המדינה.

אם אפרסם כאן שורה של הצעות, אפילו מבריקות ומדהימות, אך לא אצליח לקרב את הקורא למקום ממנו צמחו הצעות אלה, כל מי שיקרא אותן יגיב אליהן מהמקום בו הוא נמצא: לפי הידע שיש לו בנושאי בריאות ורפואה ונושאים אחרים, לפי החינוך שקיבל, לפי דעות ואמונות שונות שהוטבעו בו, לפי הבנתו את הסיבות לקיומם של חיי האדם על כדור הארץ (אם נושא זה חשוב לו), לפי הלחצים השונים בהם הוא נמצא באותו רגע ועוד ועוד.

אם אני רוצה שאתם הקוראים תגיבו להצעות שכאן ממקום שונה מהמקום הרגיל שלכם, אני צריך לנסות להוביל אותכם קרוב ככל האפשר למקום ממנו באות הצעות אלה.

אין אפשרות במסגרת מאמר אחד כזה לפרט במידה מספקת את הבסיס להצעות המובאות בהמשך המאמר, אך אם אתם מתעניינים, תוכלו למצוא הרבה מרכיבים של בסיס זה בטיפים השונים שפורסמו עד כה.

אנסה כאן לפרט בקצרה את הרקע ובהמשך המאמר להציע דרכים אלטרנטיביות שעשויות לתת פתרונות זולים בהרבה מאלה הניתנים כרגע ולהערכתי גם יותר יעילים.

ההצעות המפורטות בהמשך הן ביסודן פשוטות וקלות לביצוע. הקושי העיקרי הוא שכדי  ליישמן  יהיה צורך לשנות תפיסות, חלקן באופן מהותי ומשמעותי. ושינוי תפיסה הוא כנראה אחד הדברים הקשים בחיים.

 

מהי התפיסה המקובלת לגבי מגפות ויראליות?

אם לתמצת במילים פשוטות, התפיסה המקובלת אומרת כך:

  • חלק ניכר מהמגפות נגרם ע”י וירוסים.
  • הוירוס שגורם למחלה יכול לעבור מאדם לאדם, וכך יכול אדם בריא להידבק בוירוס מאדם חולה או “נשא”.
  • הוירוס מצליח לחדור לתוך תאי גופו של האדם שנדבק, שם הוא משתכפל בכמויות גדולות, הורג את התא המאכסן, מצליח לעבור לתאים נוספים, להשתכפל שם, להרוג את אותם תאים ובכך הוא יוצר מחלה שעלולה להיות קטלנית.
  • יש וירוסים שיכולת ההדבקה שלהם גבוהה בצורה כזאת שהם מצליחים להדביק במהירות גבוהה יחסית מספר רב של אנשים וזה מה שיוצר מגפה מסוכנת.

על בסיס גישה זו נקטו השלטונות בדרכים שנחשבות ככאלה שיכולות לעכב את התפשטותו של הוירוס (ובכך “להשטיח את העקומה”) או להקטין במידה רבה את נזקיו ולהתגבר עליו מהר ככל האפשר:

  • סגר
  • ריחוק חברתי
  • בידודים למי שנמצא בבדיקות כאילו הוא נדבק בוירוס
  • מסיכות פנים
  • וחיסונים – שנחשבים כפתרון האולטימטיבי

לפי מחקריהם של מספר וירולוגים ורופאים וכן לפי התגליות של הרפואה החדשה, כל הגישה לפיה וירוסים גורמים למחלות היא תיאוריה לא מוכחת ואפשר שהיא שגויה מיסודה.

אם הוירוס אינו גורם המחלה, הרי שרוב הצעדים שננקטים כנגדו הם חסרי כל תועלת, והם גורמים למעשה לבזבוז נוראי של משאבים, לפגיעה בבריאות, פגיעה בכלכלה, בחינוך, בתרבות ופגיעה משמעותית באמון הציבור ברשויות הבריאות ובהנהגת המדינה.

 

מה גורם למחלות ולמגפות לפי הרפואה החדשה?

לפי התגליות של הרפואה החדשה, מחלות לא נגרמות ע”י וירוסים או מיקרובים.

מרבית המחלות נגרמות ע”י קונפליקטים ביולוגיים (שאצל בני-אדם מתבטאים במקרים רבים כקונפליקטים רגשיים).

גורמים נוספים למחלות הם בעיקר רעלים וקרינות אלקטרומגנטיות (בעיקר קרינות מייננות).

לפי תגליות אלה, מגפות נגרמות כתוצאה מקונפליקטים שהשפיעו על מספר גדול של אנשים בתקופת זמן מסויימת.

קונפליקטים כאלה, המשפיעים על אוכלוסיות שלמות, יכולים להיגרם ע”י דברים כגון:

  • מלחמות
  • אסונות טבע כגון: בצורת, שטפונות, רעידות אדמה, התפרצויות הרי געש וכו’
  • משברים כלכליים
  • משטרים עריצים או החלת חוקים ותקנות שפוגעים בהרבה אזרחים
  • אסונות לא טבעיים, כגון התפוצצות הכור בצ’רנוביל
  • כל דבר אחר שיוצר אווירת פחד או פניקה בציבור רחב

הסברים יותר מפורטים על מגפות לפי הרפואה החדשה ניתן למצוא במגיפות – חלק א’ ומגיפות – חלק ב’.

 

מה גרם למגפת הקורונה?

גם לפי תיאוריית הוירוסים המקובלת וגם לפי הרפואה החדשה, יש קושי ממשי לגלות מה גרם למגפת הקורונה והאם באמת היתה או עדיין קיימת מגפה כזו.

הטיעון הרשמי של רשויות הבריאות בעולם הוא, שהתגלה וירוס חדש ממשפחת הקורנה – SARS-COV-2 אשר הצליח להתפשט בכל העולם.

אך למרות כל הפרסומים הבלתי פוסקים בתקשורת העולמית, מעורר טיעון זה מספר סימני שאלה:

  1. לא ידוע על אף מחקר שהצליח לבודד ולאבחן את הוירוס SARS-COV-2 בצורה מלאה וטהורה לפי הקריטריונים המדעיים הנדרשים.מידע רב על כך ניתן למצוא ברפואה מבוססת מדע – האומנם?.
     
  2. לא ידוע על אף מחקר שהצליח להוכיח בצורה מדעית טהורה שהמחלה קוביד-19 נגרמת בגלל הוירוס SARS-COV-2 (אם הוא אכן קיים).
     
  3. הבדיקות שנעשו במכשירי ה-PCR לגילוי נדבקים כביכול בוירוס הן חסרות משמעות ולמרות שכולם יודעים זאת, כולל ארגון הבריאות העולמי, דחף ארגון הבריאות העולמי את כל העולם להשתמש בבדיקות לא רלוונטיות אלה, וכך יצרו בצורה מלאכותית מצג של כאילו מיליוני נדבקים בוירוס, שלא ברור כלל אם הוא באמת קיים. ברפואה מבוססת מדע – האומנם? יש הרבה מידע גם על בדיקות ה-PCR.

גם לפי ההבנות של הרפואה החדשה יש קושי ממשי למצוא גורם למגפת הקורונה.אפשר למצוא אולי מספר גורמים בעיר הואן בסין שם התחילה הפרשה, כגון זיהום אויר מסיבי שגרם למאבקים ולקונפליקטים בין תושבי העיר לשלטונות או הפעלה בכל העיר של מערכת G5 כחודש-חודשיים לפני גילוי המקרה הראשון של המחלה, אך לא ניתן למצוא גורמים כלל עולמיים כגון מלחמות, אסונות, משבר כלכלי וכו’.

על רקע זה אין ברירה אלא לחפש גורמים אחרים או נוספים למגפה זו.אך מכיוון שלא זה נושא המאמר, אשאיר כאן פתוחה את השאלה אם באמת היתה או קיימת מגפת קורונה. התייחסויות לשאלה זו מזוויות שונות ניתן למצוא במאמרים האלה:

וירוס קורונה החדש CoVid-19
רפואה מבוססת מדע – האומנם?
מה קורה?
קונפליקטים ומחלות בעקבות משבר
משבר הקורונה – האם הרשויות טועות?

אם מקבלים את התגליות של הרפואה החדשה לפיהן מחלות נגרמות כתוצאה מקונפליקטים, בהחלט כדאי לקחת בחשבון גם את העובדה, שתמונות זוועה ומצגים מזויפים שידרו לכל רחבי העולם תחושה כבדה של איום קיומי, היסטריה, משהו שטרם היכרנו כמותו. אנשים הולכים ברחוב ונופלים ומתים כהרף עין, או בניינים שכל דייריהם הופכים להיות חולים ועומדים למות…

כדאי לקחת בחשבון שתמונות הזוועה הנ”ל והצעדים הקיצוניים בהם נקטה הממשלה כדי להתגבר על מגפת הקורונה, גרמו להרבה אנשים לחוות קונפליקטים לא צפויים שיכולים לגרום למחלות או סימפטומים שאינם בהכרח קשורים לקורונה.

לדוגמא:

  • תחושה של סכנה קיומית – אפשרות למחלה בצינוריות האיסוף בכליות.
  • פחד בהקשר טריטוריאלי – מחלות בסימפונות או ברירית הגרון ואפשרות לדיכאון
  • כעסים בהקשר טריטוריאלי – מחלות בקיבה או בדרכי המרה ואפשרות לדיכאון
  • אי יכולת לסמן את הטריטוריה – מחלות בדרכי השתן ואפשרות לדיכאון
  • אי יכולת לעכל את את המצב – מחלות מעיים
  • אובדן פרנסה וחשש שלא תהיה פרנסה – מחלות בכבד
  • אובדן טריטוריאלי – מחלות בכלי הדם הכליליים ואפשרות לדיכאון
  • יתר סטרס שלילי שלא ניתן היה להכילו – מחלות בשריר הלב
  • פחד מוות – מחלות בנאדיות הריאה
  • תחושה של תקיעות, אי יכולת לצאת מהמצב – מחלות ניוון שרירים

כל הקונפליקטים הנ”ל ועוד רבים אחרים הוחרפו אצל חלק מהאנשים בעקבות כל מה שהתלווה למלחמה בקורונה וככל שהחולים יהיו יותר מודעים לגורמי מחלתם, יהיה להם יותר קל להחלים.

הערה חשובה:

הרשימה הנ”ל לא נועדה להפחיד אלא להסביר.

כשיודעים ומבינים את גורמי המחלות, ניתן יותר בקלות גם להחלים מאותן מחלות, כולל ממחלות שנחשבות ברפואה המקובלת כחשוכות מרפא.

 

הצעדים הדרושים לשם שינוי התפיסה בנושאי בריאות

כדי להגיע לריפוי ממחלה כלשהי, יש חשיבות רבה לדעת מה גרם באמת לאותה מחלה.

העובדה המדהימה, שמרבית בני האדם כנראה לא מודעים אליה היא, שהרפואה המערבית המודרנית, זו שנקראת הרפואה המקובלת, לא יודעת מה באמת גורם למרבית סוגי המחלות, כולל כל סוגי הסרטן. אחת ההערכות אומרת שהרפואה המקובלת לא יודעת מהם הגורמים האמיתיים לכ-85% מסוגי המחלות! וזאת למרות ההשקעות האדירות במחקר ופיתוח ולמרות ההתקדמות הטכנולוגית הפנטסטית.

אם זה נכון אפילו חלקית, ניתן לומר כי מרבית הטיפולים ברפואה המקובלת עוסקים בהעלמת סימפטומים ולא מטפלים בשורש הבעיה והם מבוססים בעיקר על תיאוריות, ניסיון מצטבר, ניסוי וטעיה וסטטיסטיקה.

על רקע זה, הצעד הראשון הדרוש לשינוי התפיסה בנושאי הבריאות הוא, שתהיה פתיחות ונכונות לחקור גם גישות של רפואות אלטרנטיביות, השונות מזו של הרפואה האלופתית.

למי שמעוניין לחקור כיצד הרפואה האלופתית המודרנית השתלטה על עולם הרפואה, מומלץ לקרוא את המאמר הזה: “ההיסטוריה של הרפואה האלופתית“.

הצעדים הבאים לשינוי התפיסה בנושאי הבריאות יהיו אצל כל אחד פועל יוצא ממה שהוא יגלה לגבי הגורמים למחלות ולגבי שיטות הטיפול האלטרנטיביות השונות.

התגליות הכי דרמטיות ומהותיות שאני מכיר לגבי גורמי המחלות הן אלה של ד”ר האמר, שגילה ופיתח את מה שנקרא כיום “הרפואה הגרמנית החדשה“.

תגליותיו של ד”ר האמר התגלו תוך כדי עבודה מעשית בבית החולים ולא כניסיונות להוכיח תיאוריה מסויימת.

אחד הדברים הייחודיים לתגליותיו של ד”ר האמר היא העובדה שהוא מצא למעשה מודל מדעי אשר יכול גם לגלות מה הקונפליקט שגורם לכל מחלה וגם להוכיח זאת בצורה מדעית.

אני מודע לכך שישנן שיטות אחרות שאינני מכיר עדיין ואני רואה חשיבות רבה לכך שנהיה כל הזמן פתוחים לידע חדש, לתגליות חדשות ולהבנות חדשות.

 

כיצד יכולה המדינה להתכונן למגפה הבאה – הצעות והמלצות

ההמלצות שכאן מבוססות על ההנחה שמחלות לא נגרמות ע”י וירוסים אלא בעיקר כתוצאה מקונפליקטים ובחלק מהמקרים גם כתוצאה מהגורמים האלה:

  • רעלים וזיהומים (באויר, במים, במזון, בתרופות או בחיסונים)
  • קרינות מזיקות (קרינה רדיו-פעילת, קרינות אלקטרומגנטיות חזקות)
  • תזונה גרועה
  • קרינות והשפעות קוסמיות חזקות

ההמלצות המובאות כאן הן פשרה מסויימת בין מה שאני חושב שיכול באמת לעזור, לבין מה שאני מקווה שלא יידחה על הסף:

 

א. המלצות למצב בו יש חשש שמתקרבת מגפה או שכבר יש מגפה

  1. מומלץ להעביר בצורה מסיבית לכל האזרחים מידע על דרכים טבעיות לחיזוק החוסן הטבעי, גם של הגוף וגם של הנפש, ולעזור ביישום דרכים אלה, כך שחלק משמעותי של מניעת המחלה וגם חלק מהטיפול ייעשה ע”י כל אחד בביתו ויהיה הרבה פחות צורך בבתי החולים וקופות החולים.
     
  2. לחלק לכל האזרחים ללא תשלום (או במחיר מסובסד) את אותם תוספי תזונה או מוצרים אחרים שנמצאו כמפחיתים חולי ו/או משפרים ריפוי.לדוגמא: במקרה של הקורונה נמצאו בעיקר התוספים האלה כמפחיתים בהרבה את החולי ואת התמותה ומקצרים את תהליך הריפוי:  
    – ויטמין A
    – ויטמין D
    – ויטמין K2
    – ויטמין C
    – יוד
    – אבץ
    – מגנזיום
    ומוצרים נוספים שיתגלו כמתאימים
     
  3. להימנע באופן מוחלט מכל הצעדים שהסתבר בשנה זו של הקורונה שהם לא מנעו מחלות מצד אחד וגרמו להרבה נזקים מצד שני, כגון:
    – סגר
    – בידודים
    – ריחוק חברתי
    – מסיכות פנים
     
  4. להפסיק להשתמש בבדיקות ה-PCR לצורך אבחון, כי הסתבר שתוצאות בדיקות אלה הן חסרות משמעות. זהו כלי שייעודו מחקר מדעי והוא לא כלי אבחוני.
     
  5. להקפיד על שקיפות מלאה וקריטריונים ברורים בדיווחים של רשויות הבריאות לאזרחים.
     
  6. מרגע ההכרזה על מגפה ויראלית, לפרסם בצורה ברורה לכל האזרחים את הדברים האלה:
    א. את המחקרים שעליהם מסתמך משרד הבריאות, המוכיחים ללא עוררין את קיומו של הוירוס שנחשב כמחולל המחלה/מגפה.
    ב. את המחקרים עליהם מסתמך משרד הבריאות אשר מוכיחים ללא עוררין שהמחלה/מגפה אכן נגרמת ע”י אותו וירוס.
     
  7. כאשר כבר יודעים מהם סוגי הסימפטומים האופייניים לאותה מגפה שמתקרבת או שכבר הגיעה, מומלץ להכשיר רופאים ומטפלים רבים ככל האפשר שיוכלו להסביר לאזרחים מהם הקונפליקטים שגורמים לאותם סימפטומים וגם לעזור בפתרונות למי שכבר מתמודד עם אותם קונפליקטים (ש”נדבק” במחלה).
     
  8. להסביר לאזרחים את שלבי המחלה ולפרט איזה מהסימפטומים מופיעים בשלב הפעיל של הקונפליקט ואיזה בשלב הריפוי לאחר שהקונפליקט נפתר.
    הניסיון והידע מראים שבמציאות מרבית הסימפטומים מופיעים רק בשלב הריפוי. אם החולה יודע ומבין זאת, רמת הפחד יורדת בהרבה והטיפול נעשה יותר קל ויותר יעיל.
     

ב. שיפור בריאות הציבור כרפואה מונעת בתקופה שאין בה מגפה:

  1. לעודד ולממן מחקרים על שיטות אלטרנטיביות למניעת מחלות ולריפוי.
     
  2. להכניס בבתי הספר החל מחטיבת הביניים לפחות וכן בבתי הספר לרפואה, לימודי תזונה יסודיים וכן כלים להורדת רמות הסטרס כגון דמיון מודרך, מדיטציות ועוד.
     
  3. להכניס לאוניבסיטאות לימודים שונים של רפואות אלטרנטיביות.
     
  4. לעזור בהעברת ידע לאזרחים על השיטות השונות של הרפואות האלטרנטיביות, בעיקר שיטות שמסבירות את גורמי המחלות, תהליכי המחלות ומשמעות הסימפטומים וכן שיטות טיפול שעוזרות להימנע מהמחלות ושיטות שעוזרות להחלים בדרכים טבעיות.
    זה אומר:
    – להפחית מיסוי על קורסים, הרצאות וסדנאות בתחומים אלה
    – עידוד הרפואה המשלימה בקופות חולים.
    – הדרכות בבתי הספר בנושאי רפואות אלטרנטיביות.
     
  5. לעודד ולטפח חקלאות אורגנית.
     
  6. להפחית מיסוי על מזונות טבעיים ובריאים, ללא ריסוסים וללא חומרים מלאכותיים.
     
  7. להעלות מיסים על מזונות שנמצאו כמזיקים לבריאות.
     
  8. להפסיק לחלוטין את השימוש בכל סוגי החיסונים שלא נעשו עליהם מחקרי בטיחות אשר עומדים בקריטריונים המדעיים הנדרשים.
    להפסיק לחלוטין את השימוש בכל סוגי החיסונים אשר לא נעשו לגביהם מחקרים השוואתיים בין מחוסנים ללא מחוסנים.
     
  9. להימנע ממתן כל חיסון שהיצרן שלו מתנער מאחריות על נזקים בריאותיים העלולים להיגרם למתחסנים. כלומר, להימנע מכל חיסון שלא ניתן לתבוע את היצרן על נזקים בריאותיים שנגרמו בגלל אותו חיסון.
     
  10. לעודד רופאים ולאפשר להם לעבור קורסים שונים של רפואות אלטרנטיביות.
     
  11. לחייב רופאים לפרט למטופל את תופעות הלוואי האפשריות של התרופות שהם רושמים לו.
     
  12. לאפשר לרופאים ואף לעודד אותם להמליץ למטופלים גם על רפואות אלטרנטיביות.
     
  13. להחזיר לרופאים את האפשרות להתייחס למרכיב האנושי והנפשי של החולים, לשוחח ולהכיר ולשאול על המשפחה, הבעיות בעבודה, וכולי. להפסיק את העבודה כרובוט קר ויעיל.
     
  14. להפחית מיסוי או להכניס לסל הבריאות תוספי מזון טבעיים ספציפיים עליהם יש הסכמה שהם משפרים את הבריאות, מפחיתים חולי ו/או מזרזים החלמה.
     
  15. לעודד מחקרים והעברת ידע לציבור הרחב לגבי השפעות מזיקות של קרינות אלקטרו מגנטיות ולגבי דרכים להתגונן מקרינות כאלה.
     
  16. לעצור את השימוש בישראל במערכות תקשורת מדור 5 (G5) כל עוד לא חקרו ביסודיות עד כמה הן פוגעות בבריאות וכל עוד לא פותחו אמצעי הגנה אישיים מתאימים כנגד פגיעה אפשרית שלהן בבריאות.

 

לסיום

העולם נמצא בעיצומו של תהליך שינוי דרמטי והיסטורי, שאמור לאפשר קפיצת מדרגה תודעתית ורוחנית משמעותית.

חלק ממה שאנחנו חווים בתקופה זו הוא ביטוי למאבקים שבין האנרגיות החדשות, האינטליגנציות החדשות והתפיסות החדשות לבין אותם כוחות ישנים שהמצב הקיים מאפשר להם להמשיך לשמור על עושרם, נכסיהם ושליטתם בעולם ולכן הם מנסים כל דרך אפשרית מבחינתם למנוע או לעכב את תהליכי השינוי וההתפתחות.

תחום הרפואה נשאר עדיין אחד המבצרים החזקים של הכוחות הישנים, ולכן מה שחווינו בשנה האחרונה בא לידי ביטוי בעיקר דרך תחום זה.

יתכן מאד, שדברים שונים אשר התגלו ועדיין מתגלים כתוצאה ממגפת הקורונה, הם למעשה חלק מהתוכנית הגדולה יותר, שנועדה לזרז את תהליכי ההתפתחות האישית והרוחנית של בני-האדם.

למיטב הבנתי, תהליך השינוי שיביא לאותה קפיצת מדרגה התפתחותית כבר עבר את נקודת האל-חזור וכבר לא ניתן לעצור אותו. זוהי ההזדמנות של כל בני האדם החיים כיום על הפלנטה להצטרף לאותן אנרגיות, אינטליגנציות והשפעות רוחניות חדשות ולהיות שותפים לתהליכי ההתפתחות שהם כנראה המשמעותיים ביותר שקרו על פלנטה זו מאז הגעתם של בני האדם לכדור-הארץ.

 

פורסם לראשונה ב-1.4.2021 
עידן סער

………………………………………………………………………………………………………….

הערה: 

כותב מאמר זה אינו רופא MD, והמידע שכאן אינו מהווה המלצות או התוויות רפואיות.
בכל מקרה יש לפנות לרופא מוסמך.

………………………………………………………………………………………………………….

עגלת קניות
מצב יום/לילה
Scroll to Top

הירשמו לניוזלטר* שלנו וקבלו במתנה, ללא עלות,
את סדרת הסרטונים:

 

מחלה זה משהו אחר

סדרת 8 הסרטונים הקצרים הללו, מציגה את חמשת החוקים הביולוגיים הטבעיים של הרפואה החדשה(GHk/GNM). במהלך צפייה בת שעה תוכלו לקבל מושג כללי ראשוני על נקודת מבט חדשה זו המסבירה בריאות וחולי בדרך חדשנית ומראה כי מחלות מכל הסוגים מתחילות כתגובה להלם המהווה קונפליקט ומתנהלות בדרך ברורה והגיונית המאפשרת החלמה כפי שהתכוון הטבע.

הירשמו – קבלו – צפו – והשכילו!

* ניתן להסיר עצמך מתפוצת הניוזלטר בכל שלב בהמשך.
×
דילוג לתוכן