פורסם לראשונה ב-30.5.2020
המאמר מתעדכן מדי פעם בהתאם למידע חדש שמגיע.
מדינות שלמות הושבתו וחיי האזרחים שובשו על בסיס הטענה שהופיע וירוס חדש ולא מוכר אשר מדביק במהירות ויכול לגרום למותם של מיליוני בני-אדם.
מאחר ולאירוע כה דרמטי ויוצא דופן זה עלולות להיות השלכות מאד בעייתיות על עתידנו, מנסה טיפ זה לבחון עד כמה מדוייקות ואמינות הבדיקות בהן השתמשו ועדיין משתמשים לבדיקת הימצאותו של הוירוס, בדיקות שמהוות את הבסיס לקבלת ההחלטות של רשויות הבריאות והממשלות.
אני לא רופא מדיציני ולא איש מדע בהכשרתי, אך בתוך כל ההפחדות והמידע שהציפו אותנו בהם בחודשים האחרונים היו ועדיין ישנם כל-כך הרבה עיוותים הזועקים לשמים, שלא יכולתי לקבלם כפשוטם והרגשתי דחף חזק ללמוד את הנושא יותר לעומק.
אין לי תשובות לכל השאלות, אך להערכתי המידע שמובא כאן נותן בהירות רבה יותר ומציג תמונה שונה לחלוטין מזו שניסו ועדיין מנסים להציג לנו בכלי התקשורת ובמסרים ממשרדי הממשלה והרשויות השונות.
כל מה שמובא כאן מבוסס על דברים שאמרו או כתבו רופאים ואנשי מדע ומחקר.
אשמח לקבל כל מידע מדעי נוסף שיכול לעזור להבין את הדברים טוב יותר, גם אם הוא שונה או אף סותר את ההבנות המוצגות כאן.
מה זה וירוס (נגיף)?
יש הסכמה כוללת שוירוס אינו יצור חי. זהו צבר של מולקולות ביולוגיות הכוללות חומר תורשתי (DNA או RNA, חד-גדילי או דו-גדילי) וחלבונים. בחלק מהוירוסים יש גם שומנים.
מבחינה אבולוציונית המדע לא יודע מתי וכיצד התפתחו וירוסים או מדוע הם נוצרים עוד ועוד ומדוע חלקם עוברים מוטציות במהלך השנים.
יש מספר תיאוריות בנושא זה אך לא נמצאה עדיין דרך להוכיחן.
בהקשר למחלות, התפיסה המקובלת לגבי וירוסים אומרת פחות או יותר כך:
- בתוך גוף האדם ומחוצה לו יש כל הזמן טריליוני וירוסים מסוגים שונים. חלק מוירוסים אלה גורמים למחלות.
- הוירוסים מחוללי המחלות עוברים מאדם לאדם או מחיה לאדם או דרך מגע במשהו שאדם “נגוע” נגע בו לפני כן.
- לוירוסים אלה יש מנגנונים המאפשרים להם לחדור לתוך סוגים מסויימים של תאי הגוף שם הם משתכפלים ובשלב מסויים פורצים מהתאים בהם השתכפלו תוך כדי מוות של אותם תאים. חלק מהוירוסים שהשתכפלו בתאים ופרצו החוצה חודרים לתאים אחרים בגוף, משתכפלים שם וגורמים למותם של אותם תאים בהם הם התרבו וכן הלאה. כאשר כמות התאים שמתו בגלל הוירוסים עוברת סף מסויים, מתחילים להופיע הסימפטומים של המחלה לה גרמו אותם וירוסים.
- חלק מהוירוסים שהתרבו בגופו של אדם שנדבק יוצאים החוצה דרך נשיפה, התעטשות, נזלת וכו’ ואם הם מגיעים לאדם אחר, מתפתח אצל אותו אדם התהליך שתואר למעלה.
למרות שתפיסה זו מקובלת בכל העולם כבר עשרות שנים והיא נחשבת כמשהו ברור לחלוטין, מסתבר שיש קושי ממשי להוכיחה בצורה מדעית טהורה ומאז שנות ה-90 של המאה שעברה (ואולי אף קצת קודם), ישנם חוקרים המערערים על תפיסה זו ומתייחסים אליה כאל תיאוריה מוטעית ומטעה.
כיצד אמור להיעשות אבחון ראשוני של וירוס בצורה מדעית טהורה?
לפי הגישה המקובלת, הדבר המאפיין כל וירוס הוא הרצפים הגנטיים הספציפיים שהוא מכיל.
בכל דוגמת נוזל שלוקחים מהגוף לבדיקה, למשל נוזלי הריאה או האף או הגרון, יכולים להיות רצפים גנטיים לא רק של וירוסים אלא גם ממקורות שונים כגון:
- הפרשות מאותו אזור, למשל כיח
- חלקי תאים
- מרכיבים של מערכת החיסון
- מיקרובים כגון חיידקים ופטריות
- חומרים גנטיים חופשיים
- אקסוזומים (יוסבר בהמשך מה זה)
כדי לוודא שהחומר הגנטי שנבדק מקורו בוירוס ולא מאחד או יותר מהמקורות הנ”ל, יש צורך לבודד את אותם מקורות שמכילים חומר גנטי ולעשות סינון בדרגות שונות עד כדי רמה ננומטרית (גודל וירוס הקורונה הוא כ-500 ננומטר). תהליך הסינון נעשה בעזרת חומרי סינון וצנטריפוגה. אך אם לא עשו תהליך בידוד מדוייק ומלא, לא ניתן יהיה לדעת אם מקור המקטעים הגנטיים שמצאו הוא רק מוירוס כלשהו או שזו תערובת של מקטעים גנטיים מאחד או יותר מהמקורות הנ”ל.
בראיון שנערך עם ד”ר אנדרו קאופמן בסוף אפריל 2020 הוא הסביר את התהליך המדעי הנדרש כדי לאבחן וירוס בצורה ודאית.
בראיון נוסף עם ד”ר קאופמן שפורסם ב-21.6.2020 הוא מפרט שוב שלפי בדיקותיו, אף אחת מהמעבדות בעולם שבודדו כביכול את הוירוס SARS-COV-2 לא עשו זאת לפי הקריטריונים המדעיים, לא בודדו את הוירוס בצורה אבסולוטית מכל מקור אחר של רצפים גנטיים ולא עשו את הבדיקה מול קבוצת ביקורת.
30.7.2020 – זהו ראיון נוסף עם ד”ר קאופמן בו הוא מסביר בצורה מפורטת מהי הדרך המדעית לפיה צריך וניתן לבודד וירוס כלשהו וכן מהו התהליך לפיו ניתן להוכיח אם הוירוס אכן גורם למחלה המיוחסת אליו או לא. ד”ר קאופמן מראה כאן שעד מועד הראיון הנ”ל לא נעשה בידוד של הוירוס לפי הקריטריונים המדעיים הטהורים וכן לא נעשתה שום בדיקה מדעית מסודרת כדי להוכיח שוירוס הקורונה החדש הוא באמת זה שגורם מחלת Covid-19:
DEL BIGTREE INTERVIEWS DR. ANDREW KAUFMAN ON WHETHER OR NOT AN ACCURATE TEST EXISTS FOR COVID
הסבר על התהליך הנדרש לבידוד וירוס לפי הקריטריונים המדעיים יש גם במאמר הזה של ד”ר סטפן לנקה: “פירוק תיאוריית הוירוסים“.
בקטע הוידאו הקצר שכאן מסביר ד”ר אנדרו קאופמן מדוע אף אחד לא חוקר את התיאוריה לפיה וירוסים וחיידקים באמת גורמים למחלות:
ד”ר קאופמן מסביר מדוע לא חוקרים יותר את התיאוריה לפיה מיקרובים גורמים למחלות
בקישור שכאן יש פוסט של ארז רוזנברג מה-2.10.2020 בו הוא מפרט בעברית כיצד אמור להתבצע תהליך נכון של בידוד וזיהוי וירוס.
בקטע הוידאו שכאן (באנגלית עם כתוביות בעברית) מסבירים ד”ר אנדרו קאופמן וד”ר תומס קוון מהו תהליך בידוד אמיתי של וירוס וחוזרים על הטענה שלא נעשה תהליך בידוד כזה של הוירוס SARS-COV-2.
לטענת ד”ר קאופמן כבר כמעט לא עושים תהליכי בידוד כאלה מכיוון שאף אחד מאותם “וירוסים” שבודדו בעבר לא גרם למחלות: האם נגיף הקורונה אי-פעם בודד?
בקישור הזה יש את הראיון המלא (באנגלית, ללא תרגום) עם ד”ר קאופמן וד”ר קוון:
הוירוס SARS-COV-2 מעולם לא בודד באופן מלא לפי הקריטריונים המדעיים
בקישור שכאן יש הצהרה משותפת של ד”ר קאופמן, ד”ר קוון וסאלי פאלון מורל בה הם מסבירים כיצד אמור להיעשות בידוד וטיהור של וירוס והם מצהירים שזה לא נעשה אף פעם בצורה מלאה ונכונה לגבי הוירוס SARS-COV-2:
Statement On Virus Isolation (SOVI)
תרגום לעברית של ההצהרה הנ”ל יש בקישור הזה: הצהרה על בידוד וירוס
כיצד אובחן לראשונה קוביד-19?
לגבי 198 החולים הראשונים שאושפזו בהואן בדצמבר 2019 עם דלקת ריאות שנראתה שונה מהמוכר להם, הרופאים חשדו קודם כל שזוהי דלקת ריאות חיידקית ונתנו להם אנטיביוטיקה.
באותם מקרים בהם לא חל שיפור לאחר 3 ימי טיפול באנטיביוטיקה, העריכו הרופאים שהגורם למחלה הם וירוסים. מתוך 198 החולים הנ”ל הם בחרו 7 חולים בלבד שמהם לקחו דגימות ממספר מקומות בגוף, כולל נוזלים מהריאות. בנוזלי הריאה הם מצאו את מה שלדעתם היה הוירוס שחולל את המחלה.
עוד לפני שהם ניסו לבודד את הוירוס, הם מצאו ובודדו את החומר הגנטי שהיה בדוגמאות שהם לקחו מנוזלי הריאה והסתבר שזה היה רק RNA, לא DNA. לאחר מכן מצאו את הרצף הגנטי בחומר זה.
בדגימות שלוקחים מהגוף, אפילו רק מנוזלי הריאה, יכולים, כפי שצויין למעלה, להיות מקורות שונים בהם ניתן למצוא חומר גנטי. לדגימות שלקחו החוקרים הם הוסיפו אנזימים אשר מעכלים את קרומי התאים ונשאר כמעט רק חומר גנטי. אך מאחר שהחוקרים בהואן לא בודדו בצורה חד משמעית בין מקטעים גנטיים שמקורם בוירוסים לבין מקטעים גנטיים ממקורות אחרים כגון חלקי תאים, חלקי מיקרובים שונים, אקסוזומים וכו’, הם לא יכולים להוכיח בצורה מדעית טהורה שמה שהם מצאו היו מקטעים גנטיים של וירוס, ושוירוס זה הוא אכן מה שגרם למחלה של אותם חולים.
במקום לעשות את התהליך המדעי המלא שנדרש לגילוי וזיהוי הוירוס, הניחו החוקרים הסיניים שהרצפים הגנטיים שמצאו הם של וירוס, והישוו רצפים אלה לרצפים הגנטיים של וירוס אחר ממשפחת הקורונה שהיה כבר מוכר כ-SARS-COV-1. הם מצאו שהיתה התאמה של קרוב ל-80% בין שני סוגי הרצפים הגנטיים, ועל בסיס ממצא זה הם החליטו שמצאו וירוס דומה. לוירוס החדש נתנו את הכינוי SARS-COV-2 או בשימוש היומיומי COVID-19.
אך מסתבר שגם התהליך של זיהויו כביכול של ה-SARS-COV-1 נעשה מבלי שבודדו בצורה טהורה את מקורות המקטעים הגנטיים שנמצאו.
המאמר שכאן פורסם ב-27.6.2020 והוא מראה שלמעשה אף אחת מ-4 המעבדות הראשונות שאבחנו כביכול את הוירוס לא הצליחה לבודד כנדרש את הוירוס לפי הקריטריונים המדעיים. כותבי המאמר פנו לאותן מעבדות וקיבלו מכל 4 המעבדות תשובות ברורות שהוירוס לא בודד באופן מלא!
COVID19 PCR Tests are Scientifically Meaningless
לפי מה שאומר ד”ר קאופמן, ומה שטוען כבר שנים רבות ד”ר לנקה ומה שנטען בספר “Virus Mania” – למעשה במשך כל שנות המחקר של וירוסים, לא נעשה מבחינה מדעית תהליך טהור של בידוד מקורות החומרים הגנטיים של אותם וירוסים שהתגלו כביכול ולכן לא ניתן להוכיח שמה שמצאו החוקרים הוא באמת וירוס. לכן גם לא ניתן להוכיח שהגורם לאותן מחלות שנבדקו הם באמת וירוסים.
התהליך לבידודו וזיהויו של וירוס חדש, כפי שנעשה גם עם וירוס ה-SARS-COV-2, כולל לקיחת דוגמאות של נוזלי ריאה מאדם חולה ומערבבים אותן עם תאים זרים, בד”כ תאי ורו (Vero cells) שנלקחו מכליות של קופים וכן עם אנטיביוטיקה.
ידוע שאנטיביוטיקה מעודדת התרבות של אקסוזומים, מאחר והיא רעילה לתאים.
נותנים לתאים לגדול במשך מספר ימים עד שבוע-שבועיים ואז כשבודקים במיקרוסקופ מגלים הרבה חלקיקים קטנים שהחוקרים חושבים שאלה הם וירוסים, אך למעשה כנראה שאלה הם אקסוזומים, שנוצרו בגלל התנאים שיצרו החוקרים לתאים, תנאים שהכריחו אותם לייצר אקסוזומים (הסבר על אקסוזומים יש בהמשך המאמר).
מסיבה שאינה ברורה לי, החוקרים לא מתייחסים לאפשרות שאותם חלקיקים הם אקסוזומים ולא וירוסים.
יש מספר בעיות בתהליך אבחון לא מלא כזה כפי שנעשה עם ה-SARS-COV-2:
- לא ניתן לדעת בוודאות אם החומר הגנטי שנמצא ונבדק הוא באמת של וירוס או שהוא ממקור אחר או שהוא תערובת ממקורות שונים.
- התאמה גנטית של כ-80% (כמו זו שנמצאה בין SARS-COV-2 לבין SARS-COV-1) נראית בעייתית אם משווים זאת לעובדה שההתאמה הגנטית בין אדם לשימפנזה היא כ-96% !
- מכיוון שגם את SARS-COV-1 אבחנו בתהליך לא מלא וכך גם את הוירוסים שלפניו, כל המבנה הזה עומד מלכתחילה על יסודות רעועים למדי, שלא תואמים באופן מלא את הקריטריונים של מדע הביולוגיה.
ב-8.10.2020 הופיעה ב-The Washington Standard הכתבה שלהלן, המראה שלפי מסמך ב-CDC לא הוכח למעשה קיומו של הוירוס SARS-COV-2:
CDC Documents: “No Quantified Virus Isolates Of The 2019-NCoV Are Currently Available”
בפוסט שהעלה זיו קידר ובו מידע על הכתבה הנ”ל הוא כותב כך:
מתוך הכתבה המצורפת: “האמונה כי הנגיף קיים אבל הוא לא זמין, וכי הנגיף מופה למרות שהוא קבור בתוך חומרים אורגניים אחרים ולא בודד בצורתו הטהורה, מקבילה לכך שפלוני יטען כי מפתחות הרכב שלו נמצאים בביתו, והוא רק לא יודע היכן בעוד שהאמת היא שאם הוא לא יודע היכן הם, הוא אינו יודע בוודאות שהם בבית”.
מסמך פנימי של ה- CDC האמריקני מיולי 2020 מאשר:
1) נגיף הקורונה לא בודד (כלומר אף אחד לא יכול לאשר את קיומו)
2) הבדיקות שנועדו לאתר את קיומו של הנגיף מכויילות ל- RNA שרק לכאורה הגיע מהנגיף (קיומו מעולם לא הוכח).
אי שם בעמוד 39 במסמך:
“Since no quantified virus isolates of the 2019-nCoV are currently available, assays [diagnostic tests] designed for detection of the 2019-nCoV RNA were tested with characterized stocks of in vitro transcribed full length RNA (N gene; GenBank accession: MN908947.2) of known titer (RNA copies/µL) spiked into a diluent consisting of a suspension of human A549 cells and viral transport medium (VTM) to mimic clinical specimen”
את המסמך של ה-CDC ניתן למצוא בתוך המאמר הנ”ל של הוושינגטון סטנדרד או בנפרד בקישור הזה:
CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel
22.10.2020 – זהו מאמר נוסף אשר מביא עדויות שונות לכך שלמעשה הוירוס SARS-COV-2 מעולם לא בודד בצורה מלאה כנדרש: The virus that isn’t there, genetic sequencing, and the magic trick
הקישור שכאן הוא למאמר שפורסם ב-29.10.2020:
במסגרת הכנת תביעה פלילית על הונאת הקורונה הוגשה באנגליה בקשה לפי חוק חופש המידע לקבל מסמכים המוכיחים את קיומו של הוירוס SARS-COV-2 שנחשב כגורם מגיפת הקורונה.
בעקבות הפניה הנ”ל הודה משרד מזכיר המדינה לחובת חיסונים בבריטניה, שאין להם מסמכים המוכיחים את קיומו של הוירוס….
COVID-1984 FOI Request | UK Government Admits Virus Doesn’t Exist
זהו פרסום שעלה ליוטיוב ב-25.12.2020 ומראה שה-HSE (שירות הבריאות הציבורי) באירלנד הודה שאין בידיו הוכחות לקיומו של הוירוס:
https://newtube.app/user/Darek/hB2MOfC?u=t&fbclid=IwAR321IZJk2S4Kw4Nv2WmO6LcpDgJI9JgChMyYawQVmTYeEcO4XPfio5n57M
בבלוג היומי שלו מתאריך 26.1.2021 מביא העיתונאי החוקר Jon Rappoport תשובה שנמסרה מרשויות הבריאות בקנדה לשאלה שהופנתה לרשויות הבריאות ע”י כריסטין מאסיי לפי חוק חופש המידע לגבי הוכחת קיומו של הוירוס SARS-COV-2. בתשובה נאמר שאין לרשיויות הבריאות מסמכים המעידים על כך שהוירוס בודד בצורה מלאה כנדרש:
SARS-CoV-2 has not been proven to exist: the shocking research of Christine Massey
מתנדבים מרחבי העולם שעזרו לכריסטין מאסיי פנו באותה שאלה למכונים ומוסדות שונים בעולם וקיבלו מ-46 מוסדות ומכונים שונים תשובה זהה: לאף אחד מהם לא היו מסמכים המוכיחים בצורה מדעית מלאה את קיומו של הוירוס:
הקישור שכאן הוא לפרסום המידע הנ”ל באתר הקנדי של כריסטין מאסיי:
גם המאמר הזה, שפורסם ב-3.2.2021 מדבר על מאמציה של כריסטין מאסיי ועוזריה לקבל הוכחות לקיומו של הוירוס. המאמר מדגיש שאפילו מכון קוך בגרמניה הודה שאין לו את ההוכחות הנדרשות:
Phantom Virus: In search of Sars-CoV-2
מהם התנאים הדרושים להוכיח שמיקרוב מסויים הוא באמת הגורם למחלה המיוחסת אליו?
ד”ר קוך (1910-1843) היה רופא ומיקרוביולוג גרמני שזיהה את הגורמים למחלות השחפת, הכולרה והאנתרקס ואף קיבל ב-1905 פרס נובל על תגליותיו. לפני מותו הוא ניסח 4 קריטריונים הדרושים לזיהוי וודאי של גורם סיבתי למחלה כלשהי. קריטריונים אלה הפכו להיות “סטנדרט הזהב” ברפואה ובביולוגיה לקביעת נוכחותו של גורם זיהומי ולבידודו ואימותו של אותו גורם למחלה.
אלה 4 הקריטריונים שניסח ד”ר קוך (“Koch’s postulates”):
- גורם המחלה חייב להימצא בכל האנשים שנדבקו במחלה, אך לא באנשים בריאים.
- ניתן לבודד את הגורם מאדם חולה ולעשות ממנו תרבית במעבדה.
- כאשר מדביקים אדם בריא בתרבית שהוכנה מהמיקרואורגניזם שגרם למחלה, המחלה חייבת להופיע אצל אותו אדם שהודבק.
- יש לבודד מחדש את גורם המחלה מהאדם (או בעל החיים) שהודבק בניסוי, והגורם שבודד מהאינדיבידואל עליו נעשה הניסוי חייב להיות זהה למיקרואורגניזם המקורי.
המאמר שכאן פורסם ב-24.1.2020 ב-The New-England Journal of Medicine והוא מתאר בצורה מפורטת מאד כיצד אובחן ובודד וירוס קורונה החדש.
כותבי המאמר מודים שהדרך בה בודד ואובחן הוירוס לא עומדת באופן מלא בקריטריונים שנוסחו בזמנו ע”י ד”ר קוך, אך הם חושבים שלמרות זאת, ניתן להתייחס לאבחון זה כמספיק אמין:
A Novel Coronavirus from Patients with Pneumonia in China, 2019
המאמר שכאן פורסם ב-27.6.2020 והוא מראה שלמעשה אף אחת מ-4 המעבדות הראשונות שאבחנו כביכול את הוירוס לא הצליחה לבודד כנדרש את הוירוס לפי הקריטריונים המדעיים. כותבי המאמר פנו לאותן מעבדות וקיבלו מכל 4 המעבדות תשובות ברורות שהוירוס לא בודד באופן מלא!
COVID19 PCR Tests are Scientifically Meaningless
כאן יש ראיון עם ד”ר קאופמן שפורסם ב-21.9.2020 ובו הוא מסביר בפירוט ומראה מה חסר במחקרים שמתיימרים לבודד ולאבחן במדוייק את הוירוס לפי הדרישות המדעיות ומדוע הממצאים של מחקרים אלה אינם אמינים:
ZERO Evidence that COVID Fulfills Koch’s 4 Germ Theory Postulates – Dr. Andrew Kaufman & Sayer Ji
המאמר שכאן פורסם ב-8.2.2021 והוא מחזק מאד את הטענה שלמעשה לא הצליחו להוכיח בצורה מדעית מלאה וטהורה את קיומו של הוירוס SARS-COV-2:
The scam has been confirmed: PCR does not detect SARS-CoV-2, but endogenous gene sequences
מהן הבדיקות בהן משתמשים לגילוי נדבקים בקוביד-19?
ישנם שני סוגים עיקריים של בדיקות: PCR ובדיקה סרולוגית.
1. בדיקת PCR:
בדיקה זו נועדה לזהות אם יש בדוגמיות הנבדקות את מקטעי ה-DNA של הוירוס שמחפשים, והאם יש אותו בכמויות כאלה שיכולות להעיד על הדבקה בוירוס.
הדוגמיות הנבדקות נלקחות בעזרת מטושים מהלוע או מהאף או ע”י החדרת צינורית לתוך הסימפונות.
מתכנתים את מכשיר הבדיקה לחפש את הרצף הגנטי שמחפשים.
מכיוון שבדוגמיות יש כמות מאד קטנה (אם בכלל) של מקטעי ה-DNA הספציפיים, מכשיר הבדיקה משכפל את את המקטעים שהוא מוצא, כדי להגיע לכמות שניתן יהיה לזהותה בבירור.
מכשיר ה-PCR יודע לזהות ולשכפל רק DNA. וירוס הקורונה מכיל רק RNA. לכן בבדיקת ה-PCR במקרה כזה יש בהתחלה תהליך בו משחזרים את ה-DNA ממנו נוצר ה-RNA ואת מקטעי ה-DNA המשוחזר משכפל מכשיר הבדיקה. שיטה זו נקראת RT-PCR.
מסתבר שתהליך זה של שחזור ה-DNA מה-RNA עלול ליצור טעויות, לפעמים משמעותיות, באבחון. מידע על כך יש במאמר זה שפורסם ב-2019:
Shedding light: The importance of reverse transcription efficiency standards in data interpretation
בדיקת ה-PCR לא נועדה לאבחון אלא לצורכי מחקר.
גם לפי ה-CDC האמריקאי וגם לפי ה-FDA, בדיקה זו לא מתאימה לאבחון.
הקישור שכאן הוא לראיון מצולם (עם כתוביות בעברית) עם עו”ד ריינר פולמיך שבודק לעומק את כל האספקטים של משבר הקורונה בעולם: מסמך הפאניקה ובדיקות ה PCR
במסמך של ה-CDC מיולי 2020 “CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel” נאמר בין היתר כך:
“Detection of viral RNA may not indicate the presence of infectious virus or that 2019-nCoV is the causative agent for clinical symptoms”.
וכן המשפט הזה: “This test cannot rule out diseases caused by other bacterial or viral pathogens”
בפרסום למכשיר PCR המיוצר ע”י חברת TIB Molbiol ומופץ ע”י חברת Roche כתוב בין היתר:
“These assays are not intended for use as an aid in the diagnosis of coronavirus infection”
וגם:
“For research use only. Not for use in diagnostic procedures.”
המאמר שכאן פורסם ב-8.2.2021 וגם הוא מראה עד כמה בדיקת ה-PCR אינה רלוונטית במקרה זה:
The scam has been confirmed: PCR does not detect SARS-CoV-2, but endogenous gene sequences
בעיות הקשורות לבדיקת ה-PCR:
- בדיקה זו יכולה לבדוק את הסוג של מקטעי ה-DNA שאותו תכנתו את המכשיר לחפש.
את הבדיקה הספציפית לקוביד-19 פיתחו עוד לפני שבודדו את הוירוס בצורה מדעית טהורה (דבר שכנראה לא נעשה עד היום). זה אומר שלמעשה לא הוכח שסוג מקטעי ה-DNA שמצאו הוא באמת של הוירוס שמחפשים, וזה גם לא אומר שמקטעים אלה הם של וירוס כלשהו.
בדיקת ה-PCR פותחה ע”י הכימאי ד”ר קארי מוליס מארה”ב שאף זכה בפרס נובל עבור פיתוחה של שיטת בדיקה זו.
ד”ר מוליס עצמו הכריז שבדיקת ה-PCR אינה יכולה להוכיח את קיומו של וירוס כלשהו!
המאמר “Viral Load and the PCR” שפורסם ב-2001 עוסק באבחון וירוס HIV ומפרט מדוע בדיקת PCR אינה יכולה לאבחן את קיומו של הוירוס. המאמר מציין שגם ד”ר מוליס עצמו לא האמין שבדיקת ה-PCR יכולה לגלות את הוירוס.
כל מה שכתוב במאמר המפורט הנ”ל, רלוונטי מאד כיום גם לגבי וירוס הקורונה.
גם המאמר הזה מתייחס לאמירה של ד”ר מוליס שה-PCR לא נועדה לגילוי וירוסים:
The Corona Simulation Machine: Why the Inventor of The “Corona Test” Would Have Warned Us Not To Use It To Detect A Virus
כאן יש קטע וידאו בו מסביר ד”ר מוליס שבהחלט ניתן לפרש לא נכון את תוצאות בדיקת ה-PCR:
- דיווחים שונים מצביעים על כך שאחוז הטעויות של הבדיקה בגילוי הידבקות בוירוס יכול לנוע בין 30% ל-80% טעות. הטעות יכולה להיות “חיובי שגוי” (False positive) או “שלילי שגוי” (False negative). כלומר שאם בודקים 100 אנשים בריאים לחלוטין, הבדיקה עלולה להראות כאילו 80-30 מהם נדבקו.
יכולה להיות גם טעות הפוכה, לפיה הבדיקה מראה שהאדם לא נדבק, אך למעשה הוא כן נדבק.
וכאמור, מכיוון שמלכתחילה לא זוהה בוודאת הרצף הגנטי של הוירוס, לא ניתן לדעת בוודאות מה בעצם בודקים..
בנושא זה עשה נשיא טנזניה ניסוי מעניין. הוא הורה לאנשיו לקחת דוגמיות לבדיקת קורונה בצורה הרגילה מאנשים, אך בנוסף גם לקחת דוגמיות לבדיקה מבעלי חיים ומפירות. הדגימות מבעלי החיים והפירות נרשמו כאילו הן נלקחו מבני אדם ונמסרו למעבדה לבדיקה יחד עם הדגימות האחרות של בני אדם, מבלי שאנשי המעבדה ידעו שחלק מהדוגמיות הם מבעלי-חיים ומפירות.
התוצאות הראו שהעזים שנבדקו ופרי הפפאיה היו נגועים בקורונה…
יש המון דיווחים באינטרנט על ניסוי זה של נשיא טנזניה, כולל של סוכנות רויטרס, אל-ג’זירה ואתרים ידועים אחרים ולא מצאתי הכחשה כלשהי לסיפור הזה.
- תוך כדי שכפול המקטעים הגנטיים אותם רוצים לשכפל, עלולה המערכת לשכפל גם דברים אחרים שיש בנוזל הבדיקה. כל טעות קטנה במדידה הראשונית עלולה להפוך עם השכפולים לטעות ענקית.
מספר השכפולים המכסימלי שמעליו רמת הדיוק יורדת משמעותית הוא 45. ברמה כזאת של שכפול מתאים הביטוי “לקחת מחט ולהפכה לערימה של שחת” (או לערימה של מחטים) במקום הביטוי הידוע.
- אחת הבעיות במשבר הקורונה הנוכחי היא, שאין עדיין סטנדרט עולמי אחיד למספר השכפולים הנדרש וכל מדינה קובעת כמה פעמים לשכפל את מקטעי ה-DNA שמצאו כדי לקבוע אם האדם נדבק בוירוס או לא.
אחד המאמרים שהופיעו באינטרנט בזמן ההתפרצות הגדולה שהיתה בצפון איטליה דיווח שמספר השכפולים שנקבע באיטליה גבוה פי 10 ממספר השכפולים שנקבע בדרום-קוריאה.
בגרמניה עושים 30 שכפולים. מעל זה התוצאה נחשבת לא אמינה.
בסינגפור – 32 שכפולים.
בארה”ב -34 שכפולים, לפי קביעת ה-CDC.
בישראל – 37 שכפולים!
הסבר קצר על כך ניתן ע”י ערד ניר בחדשות ערוץ 12 ב-8.9.2020
מדוע צריך כל-כך הרבה שכפולים?
לרצף הגנטי הנבדק מצמידים חומר זרחני כלשהו. מכשיר הבדיקה מזהה את החומר הזרחני רק מעל עוצמה מסויימת. ככל שעושים יותר שכפולים כך יופיע יותר מהחומר הזרחני והאדם יאובחן כ”חיובי” גם אם כמות הוירוסים שיש בגופו היא לא משמעותית..
מדינת ישראל קבעה מספר שכפולים יותר גבוה מאשר מרבית שאר מדינות העולם, ולכן אחוז הנדבקים כביכול בישראל הוא בין הגבוהים בעולם.
- בגלל הפחד העצום שיצרו רשויות הבריאות בעולם מפני מגיפת הקורונה, בדקו אצל האנשים רק אם נמצא שם וירוס הקורונה ולא בדקו אפשרויות אחרות כגון וירוס שפעת או וירוסים אחרים.
- מכשיר ה-PCR משכפל כאמור את אותם רצפים גנטיים שלגביהם הוא מתוכנת.
חלק מהבדיקות הנעשות כיום משתמשות בסוג בדיקה שהוא יותר ספציפי לוירוס SARS-COV-2 וחלק מהבדיקות משתמשות בסוג בדיקה (כגון E-gene) שמתאים לאבחון סוגים שונים של וירוסים מאסיה.
בתחילת אפריל 2020 שינה ארגון הבריאות העולמי (WHO) את האלגוריתמים והמליץ שמאותו יום, גם כל מי שנמצא חיובי בבדיקת E-gene (שאינה ספציפית ל-SARS-COV-2) ייחשב כחיובי
ל-SARS-COV-2.
- מכשיר ה-PCR לא יודע להבדיל בין מקטע הגנטי של וירוס שנחשב “חי” (כזה שנחשב שיכול עדיין להדביק) לבין וירוס “מת” (כזה שנחשב שכבר לא יכול להדביק). וירוסים “מתים” נמצאים הרבה אצל אנשים שכבר עברו את המחלה, אך גופם עדיין לא התנקה לגמרי מאותם וירוסים שכבר לא יכולים להדביק. פרטים על כך יש במאמר שפורסם באתר של ה-BBC ב-5.9.2020:Coronavirus: Tests ‘could be picking up dead virus’
להלן קישורים למספר מאמרים (מתוך רבים) המתייחסים לחוסר האמינות של בדיקות ה-PCR:
מאמר שפורסם ב-27.6.2020:
COVID19 PCR Tests are Scientifically Meaningless
צוות “בודקי העובדות” הצמידו לכל פרסום של המאמר הנ”ל בפייסבוק את הכותרת: “מידע לא נכון”.
בעקבות זאת פרסמו המחברים ב-31.7.2020 את מאמר התגובה הזה:
Open Letter: Refuting Politifact’s “fact check”
מתוך כתבה של עמית הילדשיים:
פרופ’ דייויד רזניק –
פרופ’ דייויד רזניק, ביוכימאי, מומחה לאנזימים, בעל רקורד עשיר בתחום הדיאגנוסטיקה והרפואה: מממקימי המחלקה הכימית בחטיבת הדיאגנוסטיקה של אבוט, מייסד מספר חברות ביוטק גם בתחום אבחון רפואי, וחבר בוועדה המייעצת הנשיאותית על איידס בדרום אפריקה.
לינק לאתר של פרופ’ רזניק – https://www.davidrasnick.com
פרופ’ רזניק על בדיקות PCR לגילוי COVID19:
“אל תעשו אותה, זה מה שאני אומר כששואלים אותי. אדם בריא לא צריך להיבדק. אין לתוצאות הבדיקה שום משמעות אבל היא יכולה להרוס את חייך, להפוך אותך אומלל לגמרי”.
“אתה לא מתחיל בדגימות דם; אתה מתחיל בהקשבה לריאות. אני סקפטי אם בדיקת PCR אי פעם נכונה. היא כלי נהדר למחקר. היא כלי נוראי לאבחון קליני. 30% מהתאים שנדבקו מתים לפני שמראים סימפטומים. כשמראים סימפטומים… התאים המתים הם אלה שיוצרים את הסימפטומים”.כלומר, מספיקה כמות מזערית מהוירוס כדי לתת תוצאה חיובית בבדיקת PCR. אולם נדרשת כמות אדירה מהוירוס כדי שבאמת ניהיה חולים. לכן לדברי פרופ’ רזניק הבדיקה נטולת ערך אבחוני.
בנוסף פרופ’ רזניק מתריע: ”בכל פעם שמישהו לוקח דגימת די.אנ.איי עם מטוש, זה נכנס למאגר מידע ממשלתי. זה נועד לעקוב אחרינו. הם לא רק מחפשים אחרי הוירוס”.
במאמר הזה יש הרבה ציטוטים מתוך ראיון עם פרופ’ רזניק:
בין היתר אומר פרופ’ רזניק את הדברים האלה:
“PCR for diagnosis is a big problem,” he continues. “When you have to amplify it these huge numbers of time, it’s going to generate massive amounts of false positives. Again, I’m skeptical that a PCR test is ever true.”
פרופ’ איתמר גרוטו על מהימנות בדיקות PCR לקורונה (ראיון בערוץ הספורט למוטי בראון 25.5.2020):
“מה שקרה, שבגלל המצב של השכיחות הנמוכה של המחלה בישראל, כמעט אין לנו חולים, אז אם אנחנו בודקים, ובבדיקה תמיד יכולה להיות איזה שהיא טעות, אז על כל משהו כמו חמישה או עשרה שאנחנו מוצאים חיובי, רק אחד הוא באמת חולה, והשאר פשוט טעות מעבדה”.
מתוך 5 בדיקות קורונה רק אחת אולי יוצאת נכונה
עובד במערכת הבריאות בארצות הברית טוען: בדיקות הקורונה לא מהימנות ולא ניתן לסמוך עליהן
בדיקות מטוש עשויות לפספס חולי קורונה ומציבות דילמה בפני הרופאים
4.10.2020 – פורסם באתר של המכון השוויצרי לחקר מדיניות: The Trouble With PCR Tests
2. בדיקה סרולוגית
זוהי בדיקת דם שמטרתה היא לראות אם התרבו בגוף נוגדנים שנועדו להגן על הגוף.
הגישה המקובלת ברפואה אומרת שלפי כמות הנוגדנים וסוג הנוגדנים אפשר לדעת אם האדם נדבק בקורונה ופיתח לה נוגדנים או לא.
מצד שני יש חוקרים ואנשי רפואה הטוענים שלא ניתן בשום אופן לדעת בוודאות לפי הנוגדנים אם האדם נדבק בוירוס כלשהו או אם הוא חסין לוירוס…מידע על כך ניתן למצוא במאמר הזה (באנגלית):
COVID-19 Testing: What are We Doing? What Does it Mean?
הקישור שכאן הוא לדברים בוטים שכתב הביוכימאי האמריקאי שיין אליסון על הבדיקות לגילוי נדבקים בקורונה בניוזלטר היומי שלו מ-19.5.2020:
What’s The Best Test For Coronavirus?
מאמר שהופיע באתר של ה-CNN ב-27.5.2020 אומר שלפי ה-CDC, כחצי מהבדיקות הסרולוגיות שנועדו להראות אם הנבדק נדבק בנגיף או לא, מראות תוצאות שגויות:
Antibody tests for Covid-19 wrong up to half the time, CDC says
אקסוזומים
אֶקסוזומים הם בועיות זעירות בגודל של וירוסים המופיעות בנוזל של תאים.
הם התגלו בשנות ה-80 של המאה ה-20 ועדיין לא ברורים לגמרי תפקידיהם. בתחילה גילו שהם משמשים להוצאת פסולת מהתאים. בשנת 2007 התגלה שהם משמשים גם ליצירת תקשורת עם תאים מרוחקים, לאחר שהם יוצאים מהתאים בהם נוצרו וזורמים במחזור הדם. החל משנת 2010 היתה התקדמות נוספת כאשר החלו להשתמש בחקר האקסוזומים גם במיקרוסקופ כוח אטומי.
האקסוזומים יכולים להיווצר בכל אחד מתאי הגוף, והם נוצרים כל הזמן.
מה שגורם ליצירת אקסוזומים בתאים הם דברים כגון:
- רעלים
- סטרס (בעיקר פחד)
- סרטן
- קרינות מייננות
- זיהומים
- פציעה
- תגובה חיסונית
- אסתמה
- מצבי מחלה שונים
- אנטיביוטיקה
- כנראה גם קרינות אלקטרומגנטיות כגון 5G
גודל האקסוזומים דומה לגודל של וירוס הקורונה קוביד-19 – כ-500 ננומטר (= כ-0.5 מיקרון) וגם צורתם מאד דומה.
האקסוזום מכיל חומר גנטי שעטוף בקרום ויש לו בדרך כלל קולטן עם מנגנון המאפשר לו לחדור לתא המטרה איתו הוא אמור לתקשר.
ישנן עדויות המראות שלפעמים יכולים אקסוזומים שיצאו מהתאים לעכל גם רעלים שונים שנמצאים בסביבת התא ובכך להגן על התא מבחוץ.
התמונות שכאן הן לא בדיוק באותה איכות אך שתיהן נעשו ע”י מיקרוסקופ אלקטרוני והן מראות את הדמיון הרב שבין אקסוזומים לבין מה שחושבים שהוא וירוס הקורונה קוביד-19:

מידע מרתק המצביע על האפשרות שמה שנחשב כוירוסים הם למעשה אקסוזומים ניתן לראות בקישורים שלהלן:
מצגת באנגלית של ד”ר אנדרו קאופמן עם הסברים בהירים ומרתקים:
Anatomy of COVID-19 by Dr. Andrew Kaufman
ראיון מאוחר יותר עם ד”ר קאופמן מסוף אפריל 2020 ניתן לראות כאן:
(London Real: Brian Rose / Dr. Andrew Kaufman Full Interview (April 29 2020
בקישור הזה יש את הקטע העיקרי מתוך הראיון הנ”ל עם ד”ר קאופמן, שהוסיפו לו גם כתוביות בעברית:
פרופ’ אנדרו קאופמן: קורונה זה לא וירוס, זה אקסוזום!
גם בקישור הזה יש הסבר בהיר (באנגלית) לגבי ההבדלים בין תאוריית הוירוסים לתאוריית האקסוזומים בהקשר למגיפת הקורונה: VIRUS vs EXOSOME THEORY – COVID19 TESTING
30.7.2020 – דל ביגטרי מראיין את ד”ר אנדרו קאופמן לגבי השאלה האם נעשה אבחון אמין ומדוייק של וירוס הקורונה החדש – קוביד-19:
DEL BIGTREE INTERVIEWS DR. ANDREW KAUFMAN ON WHETHER OR NOT AN ACCURATE TEST EXISTS FOR COVID
אם אכן צודקים ד”ר קאופמן והחוקרים האחרים האומרים שמדובר כאן באקסוזומים ולא בוירוסים, יש לכך השלכות מהפכניות ומרחיקות לכת.
המשמעויות העיקריות של הבנות אלה הן כלהלן:
- לא בטוח שבכלל קיים וירוס קורונה SARS-COV-2.
- המחלה לא נגרמת בגלל הוירוס אלא כתוצאה מרעלים והשפעות שונות, חיצוניות ו/או פנימיות.
- הבדיקות לא אמינות, אך אם בכל זאת מה שהן מגלות הוא רלוונטי, הרי שהן מגלות הימצאות של אקסוזומים המכילים רצפים גנטיים ספציפיים ולא הימצאות של הוירוס.
- ריבוי אקסוזומים ברקמות הנבדקות עשוי להצביע על הימצאותה של מחלה. ריבוי האקסוזומים הוא תוצאה של המחלה ולא הגורם לה.
- אם באמת יש הדבקה מאדם לאדם, הדבקה זו לא נגרמת בגלל מעבר של וירוסים מאדם “נגוע” לאדם לא נגוע אלא בגלל גורמים אחרים שלא ידועים עדיין לרפואה.
הבנות שלי לפי הרפואה החדשה
התגליות של הרפואה הגרמנית החדשה מראות שרוב מוחלט של המחלות נגרם כתוצאה מקונפליקטים ביולוגיים ואחוז קטן של המחלות נגרם כתוצאה מרעלים או קרינות. תגליות אלה של הרפואה החדשה ניתנות להוכחה וכל הבדיקות שנעשו עד כה מצאו תאימות של 100%לממצאים של הרפואה החדשה.
בקישור הזה ניתן לקרוא על המודל המדעי של הרפואה החדשה.
קונפליקטים ביולוגיים, זיהום אויר, קרינות שונות (כולל ממערכות 5G) ודברים נוספים, גרמו וגורמים להיווצרותם של אקסוזומים בתאי הגוף.
הרפואה המקובלת מתבססת עדיין על תיאוריית הוירוסים שלא הוכחה אף פעם בצורה מדעית טהורה והיא כנראה שגויה מיסודה.
למרות הידע בנושא האקסוזומים, מתעלמות עדיין רשויות הבריאות מהאפשרות שבדיקות ה-PCR מגלות את הימצאותם של אקסוזומים שנוצרו בתאים ויצאו החוצה כחלק מתהליכים ביולוגיים טבעיים ועדיין מאמינות שהבדיקות מגלות וירוסים שחדרו לגוף מבחוץ, חדרו לתאי הגוף, התרבו בהם וגרמו למחלה. וכל זאת בלי להתייחס עדיין לעובדה שהבדיקות מאד לא מדוייקות, כפי שהוסבר למעלה.
על בסיס תפיסה שגויה זו הוכנס כל העולם לבהלה מיותרת ולפגיעה כלכלית קשה.
הסימפטומים העיקריים אצל אלה שאובחנו כחולי קורונה היו (לפחות בתחילת “המגיפה”) בדרכי הנשימה.
הקונפליקט העיקרי שפוגע בסימפונות הוא פחד בהקשר טריטוריאלי וקונפליקט נוסף שיכול לפגוע בסימפונות הוא פחד עם בהלה.
עדיין לא ברור לגמרי מה היה הגורם הראשוני להתפרצותה כביכול של המגיפה.
יש על כך דיון ארוך ומפורט בוירוס קורונה החדש CoVid-19 שממשיך עדיין להתעדכן.
ההכרזה על הקורונה כמגיפה עולמית, ההפחדה הבלתי פוסקת מצד רשויות הבריאות ואמצעי התקשורת והצעדים הדרסטיים שננקטו ע”י הממשלות גרמו להיווצרותם של קונפליקטים נוספים, רבים ושונים, אשר חורגים הרבה מעבר להיקפה של המחלה המקורית.
לכן, בהחלט יתכן שהסרת המגבלות הקשורות למגיפה והחזרה ההדרגתית לחיי השגרה תאפשר לאנשים רבים לפתור את הקונפליקטים השונים שהם חוו בתקופת הסגר. מכיוון שמרבית הסימפטומים של מחלות מופיעים בשלב הריפוי, לא מן הנמנע שנהיה עדים בתקופה הקרובה למספר גבוה מהרגיל של חולים במחלות שונות.
להלן רשימה של חלק מהאפשרויות:
- פחד שלא יהיה מספיק כסף לקנות מזון – מחלות ברקמה התפקודית של הכבד
- כעסים טריטוריאליים – מחלות בקיבה, בפילורוס או בצינורות המרה
- משהו שהיה קשה לעיכול או בלתי ניתן לעיכול – מחלות מעיים
- פחד בהקשר טריטוריאלי או פחד עם בהלה – מחלות בסימפונות או מחלות גרון
- אי יכולת לסמן או להגדיר את גבולות הטריטוריה – מחלות בדרכי השתן
- סכנה קיומית, קונפליקטים של אשפוז, בדידות קשה, תחושה של נידוי – מחלות בצינוריות האיסוף בכליות.
- אובדן טריטוריאלי – מחלות בעורקים הכליליים
עליה במספר החולים במחלות שונות עלולה להיות מיוחסת ע”י הרשויות להתפרצותו של “הגל השני” של מגיפת הקורונה…
שני קטעי הוידאו הקצרים שכאן מדברים על ניסיונות שנעשו ב-1918 להדביק אנשים בריאים ע”י חולים בשפעת הספרדית. הניסויים כללו נשיפה מפיות החולים ישר לפה לאף ולעיניים של הבריאים וכן הזרקה לגופם של הבריאים הפרשות מהאף של החולים. אף אחד מהבריאים שהתנדבו לניסוי לא נדבק:
תקנות ממשלתיות שנכפו על האזרחים כדי “להשטיח את העקומה”
1. מסכות פנים:
הרבה רופאים וחוקרים טוענים שהמסכות מזיקות יותר ממועילות.
להלן מספר התייחסויות:
רופאה אמריקאית ותיקה אשר במסגרת שירותה בצבא גם חקרה נשק ביולוגי ומסיכות מסבירה בסרטון קצר זה עד כמה המסיכות הן חסרות תועלת לחלוטין:
“מי שמפרסם כיום מאמרים על היעילות של המסיכות – או ששילמו לו או שתימרנו אותו לכתוב זאת“
בקטע יוטיוב זה מ-30.4.2020 מסביר תומר סברון, פסיכולוג קליני וד”ר לנוירוביולוגיה, מדוע המסכה לא מועילה ואף עלולה להזיק:
האם חבישת מסכה הינה מיותרת ומזיקה?!
בסידרה שלו “האמת של קורונה” מקדיש דני וידיסלבסקי פרק שלם על נושא מסכות הפנים. להלן הפרק:
כתבה ב-YNET מה-2.3.2020:
הרופא הראשי בארה”ב: מסיכות פנים נגד קורונה – לא יעילות ואף מזיקות
כתבה ב”ישראל היום” מה-5.3.2020:
משרד הבריאות: “המסכות לא יעילות בפני הקורונה”
במאמר שכאן מ-11.5.2020 מזהיר Dr. Russell Blaylock מפני הסכנות של חבישת מסיכות לאנשים בריאים:
Blaylock: Face Masks Pose Serious Risks To The Healthy
בניוזלטר היומי שלו מ-20.5.2020 מצטט הביוכימאי שיין אליסון מתוך מאמר שהופיע ב-“The Journal of the American Medical Association” בו נאמר שאין שום עדויות לכך שמסכות פנים אותן שמים אנשים בריאים יעילות במניעת אנשים מלחלות.
הקישור שכאן הוא למפגש אינטרנטי בינלאומי של רופאים שהתקיים ב-21.5.2020 בראשות ד”ר ראשיד בוטאר ועסק בנושאים הקשורים לוירוס הקורונה, כולל נושא מסכות הפנים:
DR. RASHID BUTTAR HOSTS A DOCTOR’S COVID-19 ROUNDTABLE
במאמר שהופיע ב-26.5.2020 מפרט רוברט קנדי ג’וניור את היתרונות והחסרונות של השימוש במסיכות הפנים ומעלה את החשד שמאחורי ההנחיות לחבוש מסיכות יש אינטרסים שאינם בהכרח לטובת הציבור:
The Risks vs. Benefits of Face Masks- Is There an Agenda?
המאמר שכאן פורסם ב-28.5.2020 והוא כולל גם חלק מהרפרנסים הנ”ל:
קטע קצר באנגלית עם כתוביות בעברית בו מסביר ד”ר אנדרו קאופמן מדוע המסיכות אינן מהוות הגנה נגד הוירוס:
המסכות שלכם מסכנות אתכם | ד״ר אנדרו קאופמן
בכתבה שהופיעה ב-30.4.2009 באתר של עתון “הארץ” בהקשר ל”שפעת החזירים”, פרסם משרד הבריאות הודעה שמסיכות הפנים אינן יעילות ואף עלולות להזיק לבריאות:
שפעת החזירים | משרד הבריאות: מסכות המגן לפנים לא יעילות ואף מסוכנות
עדכון מהמכון השוויצרי לחקר מדיניות שפורסם ב-9.9.2020 מראה שוב שהמסיכות הן חסרות תועלת כנגד הקורונה.
ביוני 2020 התפרסם בז’ורנל לנסט מטא-מחקר של ארגון הבריאות העולמי אשר טען שהשימוש במסיכות הפנים מפחית ב-80% את הסיכון להדבק בקורונה.
בעקבות פרסומו של מחקר זה שינו רשויות הבריאות במדינות רבות את המדיניות לגבי המסיכות והפכו את השימוש בהן לחובה.
מסתבר שהמחקר הזה היה פגום ולמעשה הוא הוליך שולל את רשויות בריאות, את ה”מומחים” ואת התקשורת ברחבי העולם.
בקישור שכאן מאוקטובר 2020 יש תחקיר מפורט ומגובה ברפרנסים שעשה רן ישראלי (בעל תואר שני בביולוגיה של האדם) על חוסר היעילות של מסיכות הפנים ועל הנזקים שהן גורמות:
תחקיר המסיכות הגדול של רן ישראלי
2. ריחוק חברתי וסגר:
לפי הסטטיסטיקות של העוסקים באפידמולוגיה לא ניתן להפחית בצורה משמעותית את מספר הנדבקים בוירוס (בהנחה שאכן זה וירוס שנדבקים ממנו). המטרה הבלעדית של הסגר ושל שמירת המרחק של 2 מ’ מאדם לאדם לא נועדה להגן על ההאזרחים אלא להאט את קצב ההדבקה כדי שלא תהיה כמות גדולה מדי של נדבקים בפרק זמן קצר, מה שיכול היה לגרום לקריסת המערכת הרפואית שלא היתה עומדת בעומס.הסברים מעניינים על כך יש בראיון שפורסם ב-14.5.2020עם ד”ר יפעת עבדי קורק.
הסברים יש גם במאמרו של פרופ’ יורם לנצט ממכון ויצמן שפורסם ב-YNET ב-17.5.2020:
הפחדות, מידע שהוסתר ומחמאות עצמיות: כך “ניצחנו” את הקורונה
ב-22.5.2020 פורסם בפורבס מכתב ששלחו 600 רופאים בארה”ב לנשיא טראמפ ובו הגדירו את הסגר כ”אירוע רב נפגעים” אשר יגרום ליותר מקרי מוות ובעיות בריאות אחרות מאשר מצב ללא סגר:
600 Physicians Say Lockdowns Are A ‘Mass Casualty Incident’
בראיון מרתק שפורסם ב-15.5.2020 מסבירה האימונולוגית פרופ’ דולורס קייהיל מאירלנד לדל ביגטרי מדוע גם מסיכות הפנים וגם הסגר גורמים ליותר נזקים מתועלת:
Prof. Dolores J. Cahill on Del Bigtree
זהו מאמר שפורסם ב-4.6.2020 ומראה שגם להחלטות על הסגר וגם להחלטה על שימוש במסכות הפנים אין ביסוס
מדעי אמיתי: LOCKDOWN LUNACY: The Thinking Person’s Guide
אחת השאלות המעניינות לגבי התנהלות “המגיפה” או התנהלות הרשויות בהקשר למגיפה היא זו:
איך מסבירים את העובדה שבעת קבלת ההחלטה על הסגר בארץ היו רק מספר עשרות חולים מאומתים בקורונה והמספרים לאחר מכן עלו באופן רצוף ואילו כאשר החליטו על תחילת ההקלות בסגר היו בארץ מספר אלפי “חולים” (נדבקים) מאומתים ולמרות זאת מספר הנדבקים הולך ויורד מאז?
ב-25.5.2020 הופיע המאמר הזה ב”דה-מרקר” שנוגע במידה מסויימת בשאלה הנ”ל, אך גם לו אין הסבר:
בהלה וטעויות מדעיות: למה אף אחד לא יודע להסביר את דעיכת המגפה בישראל
בשבדיה לא היה סגרים ולא היתה חובה לעטות מסיכות.
הקישור שכאן הוא לדו”ח של המכון השוויצרי לחקר מדיניות שפורסם ב-22.8.2020 על הקורונה בשבדיה.
להלן חלק מהנקודות המעניינות בדו”ח:
- שיעור התמותה מהקורונה ב-2020 דומה לשיעורי התמותה משפעת עונתית חזקה שהיתה בשנות ה-80 וה-90 של המאה הקודמת.
- הגיל הממוצע של הנפטרים בשבדיה מקורונה היה 84. כ-70% מהם היו בבתי-אבות.
- למרות הקורונה, התמותה של בני 64 ומטה היתה נמוכה מהממוצע ב-5 השנים שלפני כן.
- למרות שבשבדיה לא היו סגרים ולא היתה חובה לעטות מסיכות, מאז יוני 2020 התמותה הכללית נמוכה מהממוצע הרב-שנתי ומספר הנדבקים והמתים מקורונה קרוב לאפס.
- רמת החיסוניות הטבעית כיום בשבדיה היא מהגבוהות באירופה.
- שבדיה למדה לקח מהחיסונים ההמוניים שניתנו ב-2009 כנגד שפעת החזירים, מה שגרם לפגיעה מוחית ב-500 ילדים.
עיוותים, פוליטיקה, אינטרסים
את הסעיף הזה הוספתי כאן באמצע יוני 2020 לאחר שמימדי ההונאה והשקרים סביב מגיפת הקורונה נעשו עוד יותר ברורים.
אפשר בקלות לכתוב ספר שלם שיהיה רב מכר על הונאת הקורונה.
כפתיחה מופיע כאן המאמר הזה של ד”ר גיל יוסף שחר שהתפרסם ב-15.6.2020:
כמה אנשים באמת מתו מקורונה? למי יש אינטרס לנפח את המספרים ולמה הוא עושה את זה?
19.9.2020 – דברים שנשא ד”ר אנדרו קאופמן בעצרת מחאה בלונדון
20.3.2020 – ראיון נפיץ ביותר עם ד”ר ראשיד בוטאר
כאן יש מאמר מה-2.7.2020 שמבוסס בעיקר על ראיון עם פתולוג בולגרי בכיר, וכן מקורות נוספים.
“No One Has Died from the Coronavirus”
הראיון עם הפתולוג הבולגרי נערך ב-13.5.2020 והוא מסכם שם את הנקודות העיקריות שעלו בוובינר של פתולוגים בבולגריה שנערך ב-8.5.2020.
להלן חלק מהנקודות העיקריות המוצגות במאמר:
- לא נמצאו בכל אירופה הוכחות לכך שמישהו ביבשת נפטר כתוצאה ישירה מוירוס הקורונה.
- לא התגלו נוגדנים חד-שבטיים ספציפיים כלשהם ל-SARS-COV-2.
- אם אין נוגדנים ספציפיים לוירוס, אין שום משמעות לבדיקות הסרולוגיות וכן זה אומר שהסיכוי לפתח חיסון יעיל למחלה הוא אפסי.
- קיומו של וירוס הקורונה מבוסס על אמונה, לא על עובדות. קיומו של הוירוס לא הוכח עד כה לפי הקריטריונים המדעיים שנקבעו בזמנו ע”י קוך.
- אין הוכחה מדעית לכך שרצף ה-RNA המיוחס לוירוס הוא באמת הגורם למחלת הקוביד-19.
- ארגון הבריאות העולמי אסר על נתיחת גופות של אנשים שסיבת המוות שנרשמה להם היתה וירוס הקורונה.
בלי נוגדנים חד-שבטיים ספציפיים, הפתולוגים לא יכולים לדעת אם המחלה או המוות נגרמו ע”י הוירוס הזה.
אך בכל זאת נעשו באירופה ניתוחים שלאחר המוות ולפי התוצאות טוענים הפתולוגים שלא נמצאו בכל אירופה הוכחות לכך שמישהו ביבשת נפטר כתוצאה ישירה מוירוס הקורונה.
כאן יש הכרזה מצולמת בוידאו (בגרמנית עם כתוביות בעברית) מחודש יוני 2020 על הקמתה של ועדה חוץ פרלמנטרית שמטרתה לבדוק את ההתנהלות הבלתי מקצועית ולא אתית של השלטונות בכל הנושא של וירוס הקורונה. המקימים הם אזרחים ורופאים שלא יכולים יותר לעמוד מנגד ולראות את השקרים, המניפולציות, הפגיעה בכלכלה והפגיעה בדמוקרטיה שנעשים בחסות הקורונה. פורסם ביוטיוב עם התרגום לעברית ב-17.7.2020:
ועדת חקירה חוץ-פרלמנטרית לקורונה – ACU
המאמר שכאן של המכון השוויצרי לחקר מדיניות פורסם ב-10.7.2020 והוא מביא עובדות רבות על קוביד-19. באופן כללי מראות העובדות שרבות מההפחדות אינן מבוססות על עובדות מוצקות וכך גם רבים מצעדי המנע הדרסטיים שננקטים ע”י הממשלות השונות:
Swiss Policy Research – Facts about Covid-19
28.7.2020 – הקישור שכאן הוא למסיבת עיתונאים מצולמת בה רופאים מארה”ב מעבירים מסר לאזרחי ארה”ב שאין מה לפחד מהוירוס, שהם יודעים לטפל בחולי קורונה בהצלחה של כמעט 100%, שההפחדה מפני הוירוס היא הרבה יותר מסוכנת מהוירוס עצמו ושהמסרים מהשלטונות בהקשר לוירוס הם שקריים:
WE HAVE BEEN LIED TO – AMERICAN DOCTORS ADDRESS COVID-19 MISINFORMATION AT SCOTUS PRESS CONFERENCE
18.8.2020 – PLANDEMIC: סרט חשוב מאד המספר הרבה עובדות מאחורי הקלעים של משבר הקורונה:
יוטיוב ופייסבוק החרימו וצינזרו את מרבית האתרים בהם הופיע סרט זה.
בין היתר מוצגת בסרט נקודה משפטית מעניינת האומרת כך:
בינואר 2019 היו רשומים יותר מ-4400 פטנטים בהקשר לוירוס הקורונה: דרכי אבחון, דרכי טיפול ועוד. נראה שכל הפטנטים נרשמו ע”י אנשים או ארגונים שונים שכולם נשלטים ע”י קבוצה ריכוזית אחת.
הפטנטים נרשמו בצורה כזאת שהם נותנים בידי מחזיקי הפטנטים שליטה עולמית מלאה על דרכי ההתנהלות מול מה שנחשב כיום בעיני כולם כוירוס הקורונה. זה אולי ההסבר לשאלת המפתח: מה גרם לכך שבבת-אחת מתנהגות רב ממשלות העולם בצורה דומה בהתייחסות למגיפה כביכול הזאת, נוקטות בצעדים שאין להם ביסוס מדעי וגורמות לנזקים עצומים לכלכלה ולחברה.
מבחינה משפטית (לפחות לפי החוק בארה”ב) אסור לרשום פטנט על משהו טבעי. לכן אם זהו וירוס טבעי, רישום הפטנט עליו הוא עבירה על החוק.
מצד שני, אם זהו לא וירוס טבעי, פיתוח או הינדוס של וירוס היא עבירה על החוק שקשור לפיתוח נשק כימי וביולוגי…
7.9.2020 – זהו ראיון חשוב ביותר עם ד”ר דייויד מרטין החושף מידע ייחודי על השקרים של ה-CDC, עבירות על החוק שעשתה ועושה חברת מודרנה, על האינטרסים שעומדים מאחורי הפצת הקורונה ועוד. ד”ר מרטין הוא מהדוברים העיקריים בסרט התעודי PLANDEMIC המוזכר כאן למעלה:
Exposing Moderna; The Star of PLANDEMIC: Indoctornation reveals the TRUTH
24.7.2020 – ראיון של דני וידיסלבסקי עם ד”ר איציק וורגפט על האמת של קורונה
1.9.2020 – 640 רופאים ברחבי העולם מצהירים שמגיפת הקורונה היא הונאה
4.9.2020 – עצומה של רופאים ואנשי אקדמיה למשרד הבריאות לשנות את המדיניות
3.10.2020 – סרטון באנגלית בו מתאר עו”ד Dr. Reiner Fuellmich את מגיפת הקורנה “פשע נגד האנושות” ומביא מידע רב נוסף על מגיפה זו.
8.10.2020 – המאמר שכאן מביא מידע המראה שבישיבת המנהלים של ארגון הבריאות העולמי (WHO) אשר התקיימה ב-5.10.2020, אישר למעשה הארגון שמחלת הקורונה אינה מסוכנת יותר משפעת:
WHO (Accidentally) Confirms Covid is No More Dangerous Than Flu
בדף שכאן מביא חיים סופי מידע רב מאד, ורק כזה שנכתב בעברית או שתורגם לעברית, על חוסר השקיפות וחוסר האמת שיש בכל הפרסומים הרשמיים לגבי “מגיפת הקורונה”: “סיכום הונאת הקורונה”
לסיכום
בהלת הקורונה חשפה נקודת תורפה בעייתית מאד, בה הממשלות יכולות, בטענה של טובת הציבור כביכול, להכניס את האזרחים למשטר חרום טוטליטרי, תוך שימוש בהפחדה, מסירת מידע מגמתי והפעלת תקנות חרום שהעובר עליהן צפוי לעונשים.
תקנות אלה גרמו כנראה להרבה יותר נזקים מתועלת וכנראה גם שלא הפחיתו את מספר המתים. הסברים מעניינים על כך יש בראיון הנ”ל עם ד”ר יפעת עבדי קורק.
החשש הזה מוירוס שעלול לגרום למגיפה נוראית נוצר כתוצאה מקונספציה המבוססת על תיאוריה שלא הוכחה עדיין בצורה מדעית טהורה, למרות שהיא קיימת כבר עשרות רבות של שנים.
הדרך בה התנהלו הדברים, ההפחדה הבלתי פוסקת באמצעי התקשורת, הכוחנות והניסיונות להשתיק כל מי שניסה להביע דיעה שונה או להביא עדויות מדעיות שסותרות את התפיסה המקובלת, כל אלה מצביעים על כך שישנם גורמים בעלי כוח ואינטרסים אשר לא רוצים שהאמת המדעית והרפואית תהיה גלויה לציבור הרחב.
ישנן עדויות שונות ורבות המצביעות על ביל גייטס כעל האדם העיקרי שמושך בחוטים מאחורי הקלעים של כל ההתרחשויות העולמיות הקשורות למגיפת הקורונה. אין לי כוונה בשלב זה לגבש עמדה בנושא זה, אך איני יכול להתעלם מהעדויות הרבות. כאן מוצג סרטון אחד מתוך רבים לגבי תהליכי ההשתלטות של ביל גייטס על גורמי הרפואה בעולם העוסקים בוירוסים בכלל ובחיסונים בפרט:
מונופול הבריאות העולמי של ביל גייטס
יש בי הערכה עצומה לאותם רופאים וחוקרים בודדים אשר העזו להגיד בגלוי את האמת שלהם, שלא הסכימו ליישר קו עם השלטונות, למרות שידעו שזה עלול לעלות להם במשרתם, בפרנסתם, בעתידם האקדמי ואולי אף בבטחונם האישי ולמרות שידעו שהם יצטרכו לעמוד מול התקפות לא פשוטות.
מי יתן ומשבר הקורונה ידרבן יותר רופאים וחוקרים לבדוק יותר ביסודיות לפחות חלק מההנחות והתיאוריות עליהן מתבססת הרפואה המקובלת, למרות הקושי להשיג מימון למחקרים כאלה ולמרות הידיעה שיש הרבה גורמים רבי כוח אשר ישתדלו למנוע את חשיפת האמת.
………………………………………………………………………………………………………….
הערה:
כותב מאמר זה אינו רופא MD, והמידע שכאן אינו מהווה המלצות או התוויות רפואיות.
בכל מקרה יש לפנות לרופא מוסמך.