המוח
דף מקשר לפרטי הקונפליקטים והתוכניות הביולוגיות של השיניים והלסתות
דף מקשר לפרטי הקונפליקטים והתוכניות הביולוגיות של השיניים והלסתות
בלוטת האצטרובל (epiphysis) היא בלוטה אנדוקרינית קטנה הממוקמת במרכז המוח, היא מורכבת מתאי אצטרובל (פיניאלוציטים) הרושמים את רמת האור ומייצרים מלטונין אשרממלא תפקיד חשוב בוויסות מחזור היום-לילה בסנכרון עם מחזור השינה-ערות .
התפתחות עובּרית (אמבריולוגיה) ד”ר האמר: “מדע האמבריולוגיה והידע שלנו על האבולוציה של האדם הם הבסיס לרפואה. אלו שני המקורות שחושפים בפנינו את טבעו של הסרטן ושל כל מה שנקרא ‘מחלות’ “. תוכן עניינים שכבות הנבט העובריות חיי האדם מתחילים כתא יחיד המכיל את כל ההוראות לגדילתו ולהתפתחותו. החל מחלוקת התאים הראשונה, העובר מתפתח לאשכול תאים …
הטלת ספק בתאורית הגרורות מבוסס על מאמר מאת קרולין מרקולין (Ph.D) “האופן שבו תאים סרטניים הופכים לגרורתיים נותר עדיין בגדר תעלומה”. אוניברסיטת ייל (2008) תוכן עניינים תיאוריית הגרורות היא אחת הדוֹגמות העיקשות ביותר ברפואה המודרנית. על פי התיאוריה, “סרטן גרורתי” מתרחש כאשר תאים סרטניים שמקורם בסרטן ראשוני מתנתקים ממקום הגידול ונודדים בזרם הדם …
שרירי השלד דף זה מתאר את התוכנית הביולוגית בשרירי השלד (השרירים המשורטטים), המסבירה “מחלות” של ניוון שרירים ושיתוק שרירים (טרשת נפוצה, ALS, פוליו ורבות אחרות) כחלק מתהליך הגיוני ומסודר המתחיל בקונפליקטים הביולוגיים של ירידת ערך עצמי ושל תקיעות. בהמשך הדף מוסבר באופן מפתיע מה שנקרא “שבץ מוחי”, כאשר הוא קורה כחלק מקונפליקט מוטורי המערב שיתוק …
דף מקשר לפרטי הקונפליקטים והתוכניות הביולוגיות של השיניים והלסתות
מאמר החוק החמישי עדיין בעבודה, שובו לקרוא אותו בקרוב
החוק הרביעי של הרפואה החדשה עוסק בתפקידם (האמיתי) של מיקרובים ובאופן בו הם מסייעים לתיקון רקמות בשלב התיקון והריפוי, מסביר את הסיבה לתסמינים הנובעים מהפעילות שלהם ונוגע בשגיאות המובנות בפרדיגמה הרפואית ובבעיתיות של שימוש בתרופות מחסלות מיקרובים במהלך שלב זה.
החוק השלישי של הרפואה החדשה מציג את מחקר שכבות הנבט, המסביר את הקשר בין תגובת הרקמה בשלב הפעיל לבין שכבת הנבט ממנה היא בנויה וחלק המוח ממנו היא נשלטת.
החוק הביולוגי השני של הרפואה החדשה מתאר את התוכנית הביולוגית המיוחדת, המתחילה ברגע קרות הקונפליקט, ומסביר כיצד היא מביאה לתסמינים של מה שנקרא “מחלה”.