img-0

דפי איבר

img-6

גתות האף (סינוסים פאראנזליים)

הרירית המכסה את החללים בחלקו הפנימי של האף היא זו המכילה את תאי החישה שמאפשרים הרחה, והיא זו שפגיעה בה בשלב הפעיל של קונפליקט מביאה להצטננות ולנזלת בשלב התיקון. דף זה מתאר את הקונפליקט ואת התוכנית הביולוגית ברירית האף.

img-8

רירית האף

הרירית המכסה את החללים בחלקו הפנימי של האף היא זו המכילה את תאי החישה שמאפשרים הרחה, והיא זו שפגיעה בה בשלב הפעיל של קונפליקט מביאה להצטננות ולנזלת בשלב התיקון. דף זה מתאר את הקונפליקט ואת התוכנית הביולוגית ברירית האף.

img-9

אין סרטן מוח

אין סרטן במוח ברפואה החדשה, לכל המקרים של גידול תאים או החסרת תאים בגוף (שניהם נתפסים כ”סרטן” ברפואה הרגילה) יש תמיד סיבה ספציפית ומטרה הגיונית, והם תמיד תוצאה של חווייה קונפליקטיבית (טראומה) שחווה האדם בחייו. מה שנתפס כ”סרטן במוח” יוצא מכלל זה, לא משום שכאן זה “באמת סרטן ממאיר ופרוע”, אלא משום שהתופעות במוח הן …

אין סרטן מוח Read More »

img-10

שכבת המיאלין (‘בידוד’ העצבים)

מעטפת המיאלין (עצבים) התפתחות ותפקוד מעטפת המיאלין מהווה מעין שכבת בידוד סביב עצבים, כולל עצבים במוח, בחוט השדרה ובגוף. כל  תא עצב (נוירון) מורכב מגוף  תא עם גרעין (המכיל DNA) ודנדריטים (קצות עצבים) הבולטים החוצה מגוף התא כדי לקלוט אותות מתאי עצב אחרים. האקסון הוא שלוחה מוארכת הנבדלת מהדנדריטים בכך שהיא נושאת דחפים עצביים הרחק …

שכבת המיאלין (‘בידוד’ העצבים) Read More »

img-11

מקלעת הדמים

מקלעת הדמים מקלעת דמים היא רשת צפופה של כלי דם קטנים בדופנות ארבעת חדרי המוח. תפקיד מקלעות הדמים הוא לספק נוזל מוחי-שדרתי בעודן מסננות אותו ומונעות מעבר של מולקולות לא רצויות תוכן עניינים   התפתחות ותפקוד  מקלעת הדמים (CHOROID PLEXUS) היא רשת צפופה של כלי דם קטנים במערכת החדרים במוח. ישנם ארבעה מקלעות כאלה במוח, …

מקלעת הדמים Read More »

img-12

מעטפת המוח (meninges)

מעטפת המוח (meninges) שלושה קרומים דקים (המנינגים) עוטפים את המוח ואת חוט השדרה, ותפקידם העיקרי הוא להגן על מערכת העצבים המרכזית. קרומים אלו הם שמביאים לכאבי הראש האופיניים בעת הריפוי של ממסרי איברים במוח. עם זאת, בקרומים אלו כמו בכל המוח כולו, לא יכולים להתפתח גידולים. אבחון של גידול בקרום המוח או במוח עצמו הוא בהכרח …

מעטפת המוח (meninges) Read More »

img-13

הרמה ותת-הרמה במוח

הרמה ותת-הרמה במוח (תלמוס והיפותלמוס) כללי: הרמה היא צביר נוירונים גדול, הקשור למוח הביניים (דיאנצפלון). תת-הרמה הוא מרכז תאום בין מערכת העצבים האוטונומית והמערכת האנדוקרינית, המשפיע על קצב השינה, חילוף חומרים, צריכת מזון ומים (רעב, צמא), טמפרטורת הגוף ושחרור הורמונים שונים. תוכן עניינים התפתחות ותפקוד התפתחות ותפקוד הרמה ותת-הרמה: הרמה (תלמוס) ותת-הרמה (היפותלמוס) ממוקמים עמוק …

הרמה ותת-הרמה במוח Read More »

img-14

בלוטת האצטרובל

בלוטת האצטרובל (epiphysis) היא בלוטה אנדוקרינית קטנה הממוקמת במרכז המוח, היא מורכבת מתאי אצטרובל (פיניאלוציטים) הרושמים את רמת האור ומייצרים מלטונין אשרממלא תפקיד חשוב בוויסות מחזור היום-לילה בסנכרון עם מחזור השינה-ערות .

img-15

אמבריולוגיה

התפתחות עובּרית (אמבריולוגיה) ד”ר האמר: “מדע האמבריולוגיה והידע שלנו על האבולוציה של האדם הם הבסיס לרפואה. אלו שני המקורות שחושפים בפנינו את טבעו של הסרטן ושל כל מה שנקרא ‘מחלות’ “. תוכן עניינים שכבות הנבט העובריות חיי האדם מתחילים כתא יחיד המכיל את כל ההוראות לגדילתו ולהתפתחותו. החל מחלוקת התאים הראשונה, העובר מתפתח לאשכול תאים …

אמבריולוגיה Read More »

עגלת קניות
מצב יום/לילה
Scroll to Top

הירשמו לניוזלטר* שלנו וקבלו במתנה, ללא עלות,
את סדרת הסרטונים:

 

מחלה זה משהו אחר

סדרת 8 הסרטונים הקצרים הללו, מציגה את חמשת החוקים הביולוגיים הטבעיים של הרפואה החדשה(GHk/GNM). במהלך צפייה בת שעה תוכלו לקבל מושג כללי ראשוני על נקודת מבט חדשה זו המסבירה בריאות וחולי בדרך חדשנית ומראה כי מחלות מכל הסוגים מתחילות כתגובה להלם המהווה קונפליקט ומתנהלות בדרך ברורה והגיונית המאפשרת החלמה כפי שהתכוון הטבע.

הירשמו – קבלו – צפו – והשכילו!

* ניתן להסיר עצמך מתפוצת הניוזלטר בכל שלב בהמשך.
×
דילוג לתוכן